• 17.05.2024 22:52

Малиновського кличе «Вічне місто»

Півзахисник «Аталанти» Руслан Малиновський може перейти в «Рому»

Про це повідомив сайт Football Italia. Перехід можливий наступного літа. Контракт гравця діє до кінця сезону.

Італійські медійники знову згадали конфлікт українця з головним тренером Джан П’єро Ґасперіні та прив’язали до цього можливий відхід українця.

Малиновський заробляє в «Аталанті» 1 мільйон євро на рік. У «Ромі», якщо він туди перейде вільним агентом, він хотів би заробляти вдвічі більше.

Важливим фактором реальності такого трансферу є той факт, що дружина Малиновського Роксана дуже хоче залишитися в Італії, до якої вона звикнула та, схоже, прикипіла, до того ж тут у неї бізнес.

Італійські журналісти стверджують, що самому Малиновському цікаво попрацювати з Жозе Моурінью.

Офіційна пропозиція ще не надходила, але «Рома» розглядає таку можливість.

Раніше гравцем цікавились «Тотнем», «Вест Гем», «Наполі» та «Марсель», але «Аталанта» вимагала за українського атакувального півзахисника 40 мільйонів євро.

До речі, минулого тижня головного тренера «Аталанти» Джан П’єро Ґасперіні назвали одним з основних кандидатів на заміну Масіміліано Алеґрі в «Ювентусі».

Нещодавно розробники симулятора FIFA 23 з «EA Sports» назвали найкращих українських гравців у їхній грі. Цього року найкращим футболістом нашої країни вибрали півзахисника «Аталанти» Руслана Малиновського, якому присвоїли рейтинг 82.

5
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*