• 17.05.2024 06:53

У «Кривбасі» прокоментували можливість відставки Вернидуба

Віце-президент «Кривбаса» Артем Гагарін відповів на припущення фанатів у соціальних мережах

Уболівальники прогнозують, що головного тренера Юрія Вернидуба можуть звільнити в разі поразки в матчі 5-го туру української прем’єр-ліги проти «Зорі».

«Час футбольних експертів у коментарях… Щоразу, читаючи щось подібне, розумію, що, напевно, не варто реагувати, – розпочав із «лірики» Гагарін. – Хоча, якщо це людина написала, та не одна, це означає, що в суспільства є запит. Може, ми десь в інформаційному полі недопрацьовуємо? Тому, я все ж відповім!

Далі він наголосив, що це точно не останній матч Вернидуба, бо ніхто в «Кривбасі» навіть гіпотетично не розглядає гру із «Зорею» в цьому контексті. Це просто черговий поєдинок чемпіонату.

«Зараз є повна довіра до Юрія Миколайовича з боку керівництва клубу, повне розуміння, що ми робимо, куди рухаємося, як розвиваємося та яких цілей ми хочемо досягнути. Ці цілі не змінювалися – ми будуємо новий футбольний клуб «Кривбас». Попри всі труднощі!» – додав віце-президент криворізького клубу.

Також Гагарін пообіцяв, що «Кривбас» відповідатиме на всі запитання, які цікавлять уболівальників. Для цього криворіжці запускають у телеґрамі нову рубрику – «У центральному колі».

У неділю, 2-го жовтня, о 17.00 підопічні Юрія Вернидуба зіграють на виїзді проти «Зорі». Матч відбудеться у Києві, на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. «Кривбас» – єдина команда української прем’єр-ліги, яка ще не забивала цього сезону.

Нагадаємо, що після поразки від «Вереса» (0:1) головний тренер «Кривбаса» Юрій Вернидуб заявив, що прийме будь-яке рішення керівництва криворізького клубу, натякаючи на можливість відставки.

5
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*