• 30.04.2024 03:13

Малиновський може залишитися без тренера

Головного тренера «Аталанти» Джан П’єро Ґасперіні назвали одним з основних кандидатів на заміну Масіміліано Алеґрі в «Ювентусі»

Таку інформацію оприлюднив Calciomercato. У цього інформаційного ресурсу є інформація, що керівництво турінців може запропонувати Ґасперіні співпрацю наступного сезону.

Італієць очолює «Аталанту» впродовж 6-ти років. Разом із ним команда регулярно виступала в єврокубках, проте не кваліфікувалася туди за підсумками минулої кампанії.

Чутки про можливе звільнення Алеґрі з «Ювентуса» з’явилися після 2-ої поспіль поразки в групі Ліги чемпіонів. Також команда посідає лише 8-му сходинку в серії А.

За «Аталанту» виступає український атакувальний півзахисник Руслан Малиновський. Не так давно в нього виникнули певні непорозуміння з експресивним італійським тренером, і українець ледь не перйшов у іншу команду.

Міні-конфлікт минувся, але, судячи з кадрових рішень, довіри до Малиновського в Ґасперіні зараз менше. Зокрема, в матчі «Аталанти» з «Ромою» (1:0) Руслану виділили лише 8 хвилин на футбольному полі.

0
Один коментар до “Малиновський може залишитися без тренера”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*