• 03.05.2024 19:20

Українці у FIFA 23: Малиновський – найкращий, Зінченко – як Ракицький

Розробники симулятора назвали найкращих українських гравців у своїй грі.

Зважаючи на те, що на 1-ше жовтня запланований вихід футбольного симулятора FIFA 23, розробники «EA Sports» поступово публікують рейтинги найкращих українських футболістів у своїй грі.

Цього року найкращим гравцем з нашої країни обрали півзахисника «Аталанти» Руслана Малиновського, якому присвоїли рейтинг 82. Досить неочікувано, але 2-м найкращим гравцем з України «EA Sports» визначили вінґера «Динамо» Віктора Циганкова – у нього 80-й рейтинг.

Іще більшою несподіванкою стало те, що рівень захисника «Арсенала» Олександра Зінченка оцінили так само, як оборонця «Адана Демірспор» Ярослава Ракицького – в обох рейтинг 79. Незрозуміло, чим же Сашко, який успішно грає в найкращій лізі світу в складі лондонського гранда, так «насолив» розробникам FIFA 23…

Замикають п’ятірку найкращих українських гравців у футбольному симуляторі представники «Шахтаря» та «Динамо». Зокрема, на 4-й сходинці наших земляків у грі із рейтингом 78 перебуває «гірник» Тарас Степаненко, а слідом за ним, маючи 77-й рейтинг, – «динамівець» Микола Шапаренко.

5
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*