• 20.05.2024 14:53

Затримання гравця «Хуста» працівниками ТЦК: є реакція від ЗСУ

8 Тра 2024, 21:02 ,

Представники Збройних сил України опублікували свою відповідь.

Оперативне командування «Захід» відреагувало на заяву «Хуста» про затримання представниками ТЦК футболіста Миколи Сираша.

Вболіваємо за український футбол, але захист України ставимо на перше місце. Коментуючи емоційне повідомлення від футбольної команди» Хуст», зазначимо, що процес бронювання та отримання відстрочки від мобілізації суворо регламентований. Якщо спортсмен не має законних підстав та належним чином оформленого бронювання, він може підлягати виклику за мобілізацією.

У той час, коли сотні видатних спортсменів у лавах Сил Оборони героїчно борються з агресором, іноді ціною власного життя, м’яко кажучи, дивовижні спроби футбольного клубу зробити своїх гравців привілейованими в порівнянні з іншими громадянами України та ставити інтереси футбольного клубу над захистом країни. Тільки разом ми переможемо у цій війні! – йдеться у офіційній заяві оперативного об’єднання.

Нагадаємо, закарпатський клуб виступив із офіційною заявою, попросивши відреагувати ПФЛ та УАФ на ситуацію із затриманням представниками ТЦК гравця своєї команди Миколи Сираша.

Свій коментар також дав головний тренер «Хуста» Володимир Циткін. На його думку, організації, які проводять футбольні турніри в Україні, мають виробити чіткі механізми виступу гравців, а також правила та підстави, що дають право на відстрочку від мобілізації.

0
Один коментар до “Затримання гравця «Хуста» працівниками ТЦК: є реакція від ЗСУ”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*