• 09.05.2024 08:04

Колишній гравець «Карпат» отримав російський паспорт

Гравець, який провалився у Львові, тепер є шанувальником рашизму.

Колишній півзахисник збірної Чорногорії та львівських «Карпат» Младен Кашчелан у інтерв’ю рашистським медіа негативно висловився про свій період кар’єри в Україні та відношення з боку нашого народу до іноземців.

Кашчелан, який зараз займає посаду помічника головного тренера команди «Парі Ніжній Новгород», заявив, що українці погано до нього ставилися, коли він виступав у складі «зелено-білих» та зізнався, що отримав російську громадянство:

Дружина запропонувала полетіти до росії і просто познайомитись. Я був проти – 2009-го року я грав в Україні, у «Карпатах», і в мене залишилися негативні спогади: там усі були дуже токсично налаштовані по відношенню до іноземців.

Переживав, що в росії буде те саме. Я та моя дружина пов’язуємо майбутнє нашої родини саме з цією країною. Тому ми вирішили отримати російські паспорти. Ми отримували паспорти рф у дуже тяжкий час, – сказав Кашчелан.

За «Карпати» Кашчелан провів 4 матчі та не відзначився жодною результативною дією. Він приєднався до львів’ян влітку 2009-го року, а у січні наступного року покинув команду та перейшов до «Яґелонії».

0
Один коментар до “Колишній гравець «Карпат» отримав російський паспорт”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*