• 01.05.2024 00:26

Замах на експрезидента «Львова»: організатора засудили довічно

1 Кві 2024, 14:44 ,

Бізнесмен, який був об’єктом кілерів, їхав позаду в іншій машині.

Трьом обвинуваченим у скоєнні замаху на львівського бізнесмена, експрезидента «Львова» Богдана Копитка 2016-го року оголосили вирок. Суд призначив організатору злочину довічне позбавлення волі, двом виконавцям – по 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомляє «NTA» з посиланням відділ комунікації поліції Львівської області.

Поліцейські не називають прізвища бізнесмена, на якого скоїли замах, однак це дуже резонансна справа, тож загальновідомо, що йдеться про Богдана Копитка.

Засуджені мали підірвати авто, в якому рухався бізнесмен, а за необхідності застосувати вогнепальну зброю. Під час скоєння злочину, вранці 29-го серпня 2016-го році на автодорозі поблизу селища Старе Село, фігуранти прорахувались і передчасно підірвали вибухові пристрої, закладені під дорожнє полотно, – зазначили правоохоронці.

У результаті підірвали авто охоронців. Зрозумівши свою помилку спільники розстріляли авто та вбили трьох охоронців, а четвертому вдалося врятуватися. Бізнесмен, який був об’єктом кілерів, їхав позаду в іншій машині. Саме це і врятувало йому життя.

 Організатора засудили до довічного позбавлення волі, двох інших учасників угруповання – до 15-ти років ув’язнення. До набрання вироком законної сили вони перебуватимуть під вартою, – підсумували в поліції.

Нагадаємо, що в липні 2021-го року родичі загиблих охоронців львівського бізнесмена Копитка обурювалися затягуванням суду над підозрюваними.

0
Один коментар до “Замах на експрезидента «Львова»: організатора засудили довічно”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*