• 03.05.2024 14:10

Польські фанати побили екстренера «Динамо»?

До білоруського фахівця та його команди були питання у вболівальників.

Хулігани побили головного тренера польського «Заґлембє» Аляксандра Хацкевіча. Новину з таким кричущим заголовком повідомив портал «Meczyki.pl» сьогодні, 3-го квітня по обіді.

Зважаючи на те, що білоруський фахівець для українських вболівальників, особливо фанів «Динамо», людина не чужа, кореспондент сайту «Sport-express.ua» одразу ж зателефонував Хацкевічу, щоб з’ясувати правдивість інформації. Відповідь фахівця була такою:

На тренуванні команди був дуже неприємний інцидент, назвемо цю ситуацію саме так. Гравці та представники тренерського штабу вийшли тренування і на нас накинулась група невідомих молодиків. Всі були в балаклавах. Чоловіків 30-40. Точно не рахував скільки їх було. Ці молодики вискочили на поле та поводили себе дуже агресивно. Намагалися тиснути на нас фізично.

Чи хотіли побити? Певно, що так. Однак минулося. Більшість тренерів, я в тому числі, та майже всі гравці команди оперативно покинули поле. Місцеві футболісти, поляки, залишилися і вели з цими хлопцями якийсь діалог. Про щось говорили, не можу сказати про що саме. Не тому, що не хочу розповідати, ні. Просто польську мову розумію не так добре. Були якісь претензії. Можливо, через наші результати. Чесно, я не зрозумів з тих слів, які почув польською, у чому була суть.

Так, зі мною все гаразд. Ні синців, ні подряпин. Все добре. Після того, як ця група невідомих людей залишила нашу базу, ми повернулися на поле та провели тренування. Більше того, завершили його в хорошому гуморі. Хулігани не представились, ким є. Жодних розпізнавальних знаків на них теж не було. Ніякої клубної атрибутики чи чогось такого. Найбільше мене в цій ситуації обурило те, що ми й досі не можемо зв’язатися з президентом клубу. В мене до нього є одне дуже серйозне питання: як так могло статися, що на команду напали на її базі? Чому клуб ніяк, взагалі ніяк, не забезпечив безпеку гравцям і тренерам? Дякувати Богу, все минулося, але… – розповів Хацкевіч.

Раніше з’явилася інформація, що білоруського тренера можуть звільнити зі «Заґлембє».

0
Один коментар до “Польські фанати побили екстренера «Динамо»?”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*