• 28.04.2024 22:22

Скандал триває: ще одна команда відмовилася від суперліги

Баскетбольний клуб «Миколаїв» може зняти команду з чемпіонату України

Про це миколаївці повідомили в інстаґрамі, відреагувавши на конфлікт між президентом «Прометея» Володимиром Дубинським і Федерацією баскетболу України на чолі з Михайлом Бродським.

У заяві «Миколаєва» сказано, що він мимоволі став однією зі сторін тієї суперечки, коли з боку федерації прозвучала заява про намір «Прометея» «придбати низку клубів». Миколаївці заперечили це, наголосивши, що Дубинський лише збирався допомогти їхній команди взяти участь у суперлізі, «враховуючи, що Миколаїв перебуває в червоній зоні бойових дій».

«Жодного втручання в роботу ні менеджменту, ні спортивного департаменту не відбувалося, – наголосили очільники «Миколаєва». – Мова винятково про спонсорську допомогу. Якщо прикра ситуація не отримає розв’язки, а «Прометей» не візьме участі наступного сезону суперліги, то «Миколаїв», на жаль, теж уперше в історії України пропустить найвищий за статусом національний турнір».

Раніше «Прометей» (Слобожанське) заявив, що не братиме участь у сезоні-2022/2023, бо Федерація баскетболу України ухвалила нібито дискримінаційне рішення, зробивши внесок для нього в 100 разів вищим, ніж для інших.

До цього з’являлася інформація, що 8 команд підтвердили участь наступного сезону баскетбольної суперліги. Тепер їх уже може бути 6…

Федерація баскетболу України затвердила правила чемпіонату України сезону-2022/2023.

0
Один коментар до “Скандал триває: ще одна команда відмовилася від суперліги”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*