• 16.05.2024 09:00

Фоменко заробляв на Зінченку?

18 Чер 2021, 16:03 ,

Цікаві подробиці стосовно співпраці Михайла Фоменка та керівників “Уфи”

Ведучий “ТаТоТаке” Андрій Сеньків розповів, що тренерський штаб збірної України за період роботи Михайла Фоменка отримував гроші за ігрові хвилини Олександра Зінченка на Євро-2016.

Для того, аби отримати робочу візу в Англії, футболіст повинен відіграти не менше ніж 75% матчів збірної за 2 останні роки. Оскільки у Зінченка цих матчів не було, а керівництво “Уфи” прагнуло продати Сашка у “Манчестер Сіті”, тодішній керівник російського клубу Шаміль Газізов разом з агентами українського хавбека запропонував керманичу “жовто-синіх” Михайлові Фоменку заробити.

За інформацією журналіста, тренерський штаб тоді отримував 1 тисячу доларів за кожну хвилину Зінченка на футбольному полі. А враховуючи, що тоді футболіст зіграв на Євро в усіх 3-ох матчах, без компенсованого часу він провів на полі 96 хвилин, тож це приблизно 100 тисяч доларів.

Відповіді від Фоменка довго чекати не довелося. Екс-наставник збірної України, делікатно кажучи, не зрадів такому запитанню стосовно цієї ситауції, тож він відповів дуже стисло.

“Хто це вам таке сказав? Це дебілізм. Це ж треба було… Це навіть не можна назвати нормальними справами. Це дебілізм! Все, до побачення”, – обурився Фоменко.

5
2 коментар до “Фоменко заробляв на Зінченку?”
  1. Він заробив ,не на одному Зінченко!!! Так само робить і Шевченко, випускаючи на поле бездарів!!! Це бізнес!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*