• 18.10.2024 23:20

«Йому не потрібні люди, які мають думку». Вигнанець розніс Кобіна

15 Жов 2024, 10:34 , ,

31-річний футболіст висловився про свій відхід з команди із Петрового.

Півзахисник Ярослав Богунов в інтерв’ю сайту «Український футбол» підтвердив, що покинув «Інгулець», та поділився причинами цієї ситуації:

Ми не могли знайти спільну мову із головним тренером Василем Кобіним. У нас була хороша команда та колектив. Потім щось пішло не так, на жаль. Кобін так вирішив – і все. При цьому в обличчя ніяких претензій мені не висловлював, – сказав Богунов.

Футболіст розповів, як дізнався про рішення тренера:

Після матчу з «Оболонню» (1:2) я прийшов на ранкове тренування, Кобін стояв спілкувався із Сашею Козаком. Козак до мене підійшов й сказав: «Ярік, ти не тренуєшся. Так вирішив Кобін, – додав вінґер.

За словами Богунова, в них із Кобіним не вийшло конструктивної розмови:

Я підійшов одразу й сказав: «Навіщо ви через Сашу передаєте? Я від вас у двох метрах. Підійдіть й скажіть мені особисто». Кобін сказав, що, мовляв, це рішення не обговорюється. Типу я роблю, що хочу, граю у свій футбол, багато розмовляю, постійно чимось не задоволений і все таке, – висловився Ярослав.

При цьому гравець не вважає, що Кобін ухвалив таке рішення через його недопрацювання у вищезгаданій грі з «Оболонню», яке призвело до другого пропущеного голу:

Та ні, не через це. Це просто наші особисті стосунки. Я ж не маленький хлопчик. Одразу відчув та побачив, що Кобіну не потрібні люди, які мають свою думку та бачення. Потрібні ті, які будуть мовчати та робити те, що він хоче. А який з цього результат? Подивімося правді в очі. Останнє місце?, – сказав Богунов.

Богунов підкреслив, що той епізод міг стати лише формальним приводом прибрати його з команди:

У нас із Кобіним ніякого діалогу щодо цього моменту не було. Просто, мабуть, шукали за що прибрати. Ну, ось з’явився моментик, за який зачепилися. Заради Бога, – розповів гравець.

Також вінґер поділився, як розійшовся із клубом:

В мене угода була до літа 2025-го року. Але ж як «Інгулець» вчиняє? Запропонували за взаємною згодою розірвати [контракт]. Якщо ні, то єдиний варіант – тренуватися з U-19. Також зарплату за останній місяць, який я відпрацював, не отримав. Я на неї навіть не сподіваюся, – висловився півзахисник.

Наостанок футболіст пояснив, що робитиме далі:

Оскільки я вже заграний за «Інгулець», то в нову команду зможу перейти лише взимку. Кобін вирішив мене прибрати саме в той момент, коли я вже нікуди не можу влаштуватися. В мене і перед початком сезону були варіанти, і навіть по ходу, коли «Інгулець» збирався зніматися через проблеми зі стадіоном, – підсумував Ярослав.

Богунов цього сезону провів за «Інгулець» 6 матчів та оформив один асист.

0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*