• 19.10.2024 15:22

«Абсолютно нормально». Вацко – про рішення «Руху» щодо квитків на дербі

12 Жов 2024, 16:58 , ,

Медійник висловив свою думку щодо питання квитків.

Відомий коментатор Віктор Вацко поділився думкою щодо продажу квитків на львівське дербі:

Я не знаю, хто там яку фільтрацію проводить і в чому вона полягає. Я не вникав у цю історію. Читав, що «Рух» виступив з офіційною заявою свого бачення реалізації квитків на цей матч. До речі, київське «Динамо» з подібною заявою на своєму офіційному сайті звернулося до вболівальників відносно підходу до реалізації квитків на домашній матч зі «Шахтарем». Наскільки я пам’ятаю, «Кривбас» минулого сезону на домашній матч проти «Кривбаса» також розповсюджував квитки тільки серед своїх уболівальників.

Якщо ви мою думку запитаєте щодо цього, то так, не вникаючи і не занурюючись вглиб… Дивіться, якщо в регламенті не прописано, що клуб-господар не зобов’язаний віддавати якусь квоту квитків для клубу-гостя (а наскільки я чув, зараз в умовах проведення матчів під час війни клуб-господар не зобов’язаний цього робити), я вважаю абсолютно нормальним, що клуб орієнтований на інтереси свого вболівальника, що клуб лояльний саме до свого вболівальника.

За великим рахунком, будь-який нормальний клуб, власне, і повинен бути орієнтований на свого вболівальника і відстоювати інтереси свого вболівальника. Ще раз повторю: цілком нормально, що «Рух» в своєму випадку і «Динамо» в своєму випадку прагнуть отримати у вкрай важливому, принциповому і своєму домашньому матчі підтримку для себе, підтримку від свого вболівальника.

Зрештою, навесні буде матч 2-го кола. Господарями того матчу будуть «Карпати», все ж по-чесному. «Карпати» матимуть повне, стовідсоткове, мільйонвідсоткове право на ідентичний вчинок у відповідь. Хоча знаєте, що мені ще цікаво в цьому аспекті, якщо ми говоримо про стосунки клуб-вболівальник? Мені в принципі цікаво, чи «Карпати» та його керівництво зверталися з офіційним листом до «Руху» з проханням виділити певну квоту квитків на «Карпати», щоб «Карпати» мали можливість розповсюдити цю квоту квитків серед своїх уболівальників. 

От чи було таке звернення «Карпат»? Офіційне звернення, а не десь там на паркані, фейсбуці, телеґрамі чи у WhatApp,  а офіційне звернення. Якщо воно було, то мені дуже цікаво, якою була офіційна відповідь «Руху». Ось це цікаво: «Карпати» як клуб думають і дбають про свого вболівальника? Чи думають тільки, як би там бразильця молодого з Бразилії «викружити»? Ось це цікаво і важливо, – сказав Вацко.

Раніше стало відомо, що «Рух» під час продажу квитків надав першочергове право на придбання своїм активним уболівальникам.

0
Один коментар до “«Абсолютно нормально». Вацко – про рішення «Руху» щодо квитків на дербі”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*