• 22.10.2024 22:26

Бондар відповів усім, хто критикує «Шахтар» і «Динамо» за європоразки

7 Жов 2024, 13:04 , ,

Захисник донецької команди висловився про фіаско на євроарені.

Захисник «Шахтаря» Валерій Бондар висловив думку щодо критики, на яку наражається команда, а також київське «Динамо» через поразки в євротурнірах – Лізі чемпіонів і Лізі Європи:

Я також хотів про це сказати, але не буду, бо зараз знову почнуть писати. Дуже багато в нас експертів вийшли в медійне русло і дуже багато говорять. Але я хочу сказати, що «Динамо» і «Шахтар» виходять на поле і грають серцем і душею, щоб заробити результат для нашої країни. Коли пишуть, що в нас немає бажання… Якщо ви будете робити такі подорожі, які роблять «Динамо» і «Шахтар»… Це вже зрозумів і «Кривбас», у якого також є досвід цього.

Жодна команда у світі не грає в таких умовах, як ми. Ми намагаємося створити позитивний момент для наших уболівальників, для ЗСУ, які вболівають і дуже хвилюються, коли дивляться ці матчі. Було дуже-дуже багато критики, але ми хочемо і будемо робити все для позитивного результату і на євроарені, і в УПЛ. У чемпіонаті ще все попереду, в єврокубках також ще є матчі. Треба робити правильні висновки і рухатися далі, – сказав Бондар.

0
Один коментар до “Бондар відповів усім, хто критикує «Шахтар» і «Динамо» за європоразки”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*