• 23.10.2024 00:53

«Подобається більше, ніж Судаков». Трьох гравців «Карпат» похвалили

Медійник виокремив трьох виконавців львівської команди.

Журналіст «ТаТоТаке» Михайло Співаковський відзначив рівень гри трьох футболістів «Карпат».

Спершу медійник похвалив центрального захисника Жана Педрозу, який два останні гри зіграв у стартовому складі:

Чесно кажучи, він виглядає не просто флегматично, він виглядає начебто трохи «відмороженим». Це дуже такі повільні медузоподібні дії, при цьому в людини максимально якісна перша передача. Він розрізав, він нарізав цими вертикалями, – сказав Співаковський.

Також журналіст виокремив співвітчизника Педрозу, півзахисника Брунінью:

Можливо, поки що він прямо не феєрить, як від нього хтось очікує. Але насправді, великий об’єм роботи, такий гравець зв’язує певні ланки. Коли треба, щоб хтось з вінґерів, які увійшли в глухий, обігрався – тут є Брунінью. Коли потрібна для Мірошніченка можливість продовжити атаку з центру – тут теж є Брунінью. Брунінью може увійти у штрафний, Брунінью заробив пенальті з «Інгульцем».

Я думаю, що це зрілий гравець. Навіть порівнюючи його умовно зі Судаковим, хоча це круте порівняння, я би сказав, що за рівнем індивідуальної техніки мені Брунінью подобається більше. Я думаю, що культура пасу та типологія передач, напевно, кращі в Судакова. Але суто теоретично Брунінью десь за півроку може бути однією зі зірок чемпіонату, – додав медійник.

Крім того, Співаковський відзначив хавбека Олега Очеретька, який може закрити одразу кілька позицій:

Як на мене, напевно, найкращий гравець матчу з «Інгульцем». Людина почала матч праворуч, я взагалі його там давно не бачив. Потім вони помінялися місцями з Шахом, і він грав ліворуч. Він виконав якусь неймовірну кількістю корисних дій: він кросив, він проходив, він подавав, він відбирав м’яч, він йшов у пресинг. Людина неймовірно засумувала за футболом. Якщо у «Карпат» з’являться нормальні вінґери, то Альварес, Брунінью, Очеретько та Шах у якості альтернативи – це дуже потужний трикутник – підсумував журналіст.

Раніше в медіа також оцінили гру форварда «зелено-білих» Іґора Невеша.

0
Один коментар до “«Подобається більше, ніж Судаков». Трьох гравців «Карпат» похвалили”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*