• 27.09.2024 00:53

«Хай людина підписує договір». Лупашко закликав «відчиняти стадіони»

21 Вер 2024, 11:45 ,

Керманич львівської команди – за збільшення кількості вболівальників на трибунах.

Головний тренер «Карпат» Владислав Лупашко прокоментував поточну ситуацію з допуском вболівальників на стадіони УПЛ:

На фронті загинуло багато фанатів «Карпат». Багато хлопців продовжують воювати. Може, хтось був на фронті пів року, зараз у нього маленька відпустка і він скучив за «Карпатами». Прийшов на стадіон, а команда сіла в оборону, відбивається, нам набили купу голів, він прийшов додому і думає: «Та краще я пішов би з дітьми погуляв. Н###р той футбол зараз, він не потрібен».

А тепер беремо по-іншому. Він прийшов, а там гра з «Динамо» – емоції, багато вболівальників. Ми повинні відчиняти стадіони. Людина, яка купує квиток, хай підписує договір, що не має претензій до футбольного клубу, до асоціації, якщо щось станеться. Ми повинні відчиняти стадіони, якщо у нас є міста, де цього хочуть люди. Умовні Рівне, Житомир. Хай буде стільки людей, скільки є бажаючих. Навіть гравці «Динамо», коли приїхали до нас, відчули, що футбол живий в Україні.

Коли вболівальник прийде на стадіон, то він розуміє, що такий футбол потрібен. А коли у нас ходить 100 людей на гру, то навіщо це і для кого? І потім, звісно, тренер може пожертвувати грою заради результату. А коли приходять вболівальники, кричать весь матч, то як би ти не хотів, а будеш грати. Тоді буде розуміння, що футбол потрібен. Зараз багато спекуляцій на цій темі. Футбол 100% потрібен, але коли він щирий і сміливий, – сказав Лупашко.

Наразі на більшість матчів УПЛ може приходити обмежена кількість вболівальників – стільки, скільки може вмістити бомбосховище.

0
Один коментар до “«Хай людина підписує договір». Лупашко закликав «відчиняти стадіони»”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*