• 25.09.2024 23:18

«Наш президент – дуже мудра людина». Наставник «Карпат» – про Матківського

Керманич львівської команди поділився думкою про власника клубу.

Головний тренер «Карпат» Владислав Лупашко в інтерв’ю «Tribuna.com» поділився думкою про президента клубу Володимира Матківського:

Чи вистачить у Володимира Матківського терпіння, поки ми будуємо команду? Це питання краще задавати президенту. Я не можу за нього відповісти. У багатьох президентів є своє коло людей, з якими вони спілкуються. Наш президент – дуже мудра людина. Він завжди наголошує, що потрібно грати і щоб всі отримували задоволення від гри. Він задає направлення, обирає стратегію і, чесно кажучи, не втручається в мою роботу. Він хоче як президент отримати задоволення від того, що бачить.

Він приїжджає на базу, приділяє мені увагу, питає, що потрібно. Зараз у нас з’явилося керівництво, яке з ним поруч. Якщо щось потрібно, то ми комунікуємо. Я маю спілкування з президентом і мені цього більш ніж достатньо. Я не той тренер, який постійно хоче бути на зв’язку з власником. Розумію, що президенти – всі бізнесмени і зайняті люди. Якщо у нього є бажання, ми спілкуємося. Я довіряю нашому керівництву. Зараз у нас єднання, ми всі думаємо в одному напрямку і нема такого, що хтось перетягує канати, хоче бути ближче до президента. Тобто атмосфера дуже професійна, – сказав Лупашко.

Раніше коуч «зелено-білих» розповів про свої стосунки з Мироном Маркевичем.

0
Один коментар до “«Наш президент – дуже мудра людина». Наставник «Карпат» – про Матківського”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*