• 27.07.2024 02:51

Чи буде повернення «Львова» в український футбол?

Перспективи повернення львівського клубу не надто райдужні.

Журналіст Ігор Циганик у своїй авторській програмі розповів, чи збирається Роман Михайлів відроджувати «Львів».

За словами медійника, львівський бізнесмен зробить акцент на тернопільську «Нива», неофіційним власником якої він є. Молоді футболісти академії «Львова» будуть поповнювати саме склад «жовто-зелених», які виступають в першій лізі:

Для того, щоб відновлювати команду… По-перше, наскільки я розумію, є певні домовленості між футбольною школою «Львова» та тернопільською «Нивою». Є певні договірні умови. Для футболістів команди є можливість, скажімо так, прогресувати до команди майстрів у бік Тернополя. У Львові й так уже дві команди, дві достатньо сильні школи. А в Тернополі взагалі нема як поповнювати.

Я вважаю, що це нормально. Для західного регіону це дуже хороша історія. Там так само вболівальники заслуговують на хороший футбол. Тим більше, якщо будуть футболісти саме з галицького регіону, – це дуже й дуже здорово. Я думаю, що талановиті тернопільські діти будуть так само займатися в академії «Львова». Тому я думаю, що зараз буде ось такий нахил. Він вже існує. Існує такий вектор розвитку, – сказав Циганик.

Нагадаємо, що кілька місяців тому Михайлів іще планував відродити «Львів» й повернути команду в професійний футбол.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*