• 05.05.2024 07:34

Миколенко травмувався у грі з «Ліверпулем»: його команда сенсаційно виграла

Дербі Ліверпуля завершилося несподіваним результатом.

Сьогодні відбулося протистояння двох команд з Ліверпуля, в якому зустрілися «Евертон» з нашим Віталієм Миколенком у стартовому складі й безпосередньо однойменний з містом колектив «Ліверпуль».

Попри те, що підопічні Юрґена Клопа вважалися фаворитами і володіли територіальною перевагою, більше у 1-му таймі пробивала команди Шона Дайча. Як наслідок, саме «іриски» відкрили лік голами у поєдинку: на 27-ій хвилині після серії невдалих дій оборонців суперника й кількох рикошетів Брентвейт з кількох метрів розстріляв Алісона – 1:0.

На жаль, у матчі не обійшлося без прикрості для українських уболівальників. Незадовго до перерви наш Миколенко невдало приземлився на газон, борючись з форвардом Нуньєсом, після чого отримав травму. Хоч дограти 1-ий тайм Віталій зміг, на 2-гу половину зустрічі він уже не вийшов – українця замінив досвідчений Янґ.

Вже без нашого співвітчизника на полі «Евертон» несподівано зміг подвоїти свою перевагу: на 58-ій хвилині Калверт-Льюїн влучно пробив головою з кутового й не залишив голкіперу шансів – 2:0. Спроби відігратися у «Ліверпуля», звісно, були. Але надійна гра оборонної ланки «Евертона» нівелювала всі спроби «мерсисайдців» не те, щоб врятуватися від поразки, а навіть забити бодай одного разу.

Відтак, гості забити жодного м’яча так і не змогли, тож програли з рахунком 0:2 вкрай принциповому супротивнику і водночас зробили серйозні осічку в чемпіонських перегонах.

0
Один коментар до “Миколенко травмувався у грі з «Ліверпулем»: його команда сенсаційно виграла”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*