• 08.05.2024 03:21

Скандал зі спробою підкупу гравців «Миная»: звинувачений відреагував

21 Кві 2024, 10:58 ,

Друг Мілевського спростував свою причетність до спроби підкупу закарпатців.

У дограванні відкладеного поєдинку 16-го туру української прем’єр-ліги київське «Динамо» переграло «Минай» (3:1).

Через декілька днів після матчу з’явилась інформація, що деяким гравцям «Миная» пропонували 5 тисяч доларів за «злив» гри проти «Динамо» з потрібним рахунком.

Зазначається, що людиною, яка зв’язалася із футболістами закарпатського клубу, був друг Артема Мілевського – Сергій Третьяк.

Звинувачений ексклюзивно для «Українського футболу» відреагував на інформацію стосовно спроби підкупу гравців Минаю перед матчем з «Динамо»:

Ми вирішили на твічі зробити стрім із гравцями «Миная», запросивши Немчанінова і Скибу. Вони сказали, що в них тренувальний режим і Любеновіч їх у такий час не відпустить. Я запропонував зустрітися на чай, Нємчанінов погодився. У мене була ще інсайдерська інформація, що деякі гравці «Миная» мають намір злити матч «Динамо».

Я прямо запитав у Нємчанінова, але він нічого не знав. Ну гаразд, раз не знаєш, дізнаюся у Скиби. Він спростував, що гравці ужгородського клубу мають намір здати матч. Тоді я йому сказав: «Я поставив фору – 1,5 на «Динамо». Скиба відповів: «Я зроблю все, щоб твоя ставка не зіграла».

Можливо, їм надходила від когось пропозиція, але точно не від мене. Я з ними зустрівся, щоб дізнатися, чи будуть вони грати чесно, щоб наша контора не втратила гроші. Я вже дав свідчення в УАФ і надав скріни абсолютно безневинних листувань з Нємчаніновим і Скибою, де запрошував їх на спільний стрім, і не більше того, – сказав Третьяк.

Наразі «Минай» посідає останнє місце турнірної таблиці УПЛ, маючи 15 очок після 24-х зіграних матчів.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*