• 07.05.2024 09:03

Хто пропонував «Минаю» «здати» матч з «Динамо»? Особу розкрили

20 Кві 2024, 22:38 ,

Стало відомо, хто звертався до футболістів закарпатської команди.

Сьогодні стало відомо, що двом футболістам «Миная» пропонували «здати» матч пороти «Динамо».

За інформацією журналіста Ігоря Бурбаса, гравці, яким пропонували «злити» матч київському «Динамо» – це Дмитро Нємчанінов та Євген Скиба. Їхні заяви вже кілька днів на розгляді у комітеті з етики та чесної гри УАФ. У своїх поясненнях вони вказують, що на них вийшла людина, яка представилась дослівно «Сєрьожа, який веде стріми з Мільою» (йдеться про Сергія Третьяка, який на фото праворуч).

Зазначається, що це було одразу після матчу «Миная» з «Оболонню». Після нього закарпатці ще лишалися у столиці, адже за кілька днів на них тут же чекав перенесений матч із «Динамо». І от перед ним ця людина, яка назвалася «Сєрьожою», окремо зустрілася з Нємчаніновим і Скибою. Приводом для розмови стала нібито пропозиція залетіти в ефір на твітч. Але вже в ході самої бесіди кожному було запропоновано 5 тис. у.о. за програш «Динамо» – клубу, якому зараз непросто і треба підтримати (так було сказано дослівно).

Обидва – Нємчанінов і Скиба – відмовились, хоча словесними уловками їх переконували, що з рештою гравців вже проведені розмови і всі погодились. Про ситуацію футболісти розповіли керівництву, у клубі провели розслідування і спільно вирішили звертатись до футбольного правосуддя – в УАФ, в комітет чесної гри.

При цьому Бурбас зазначає, що «Динамо», найімовірніше, до цієї історії не має ніякого відношення.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*