• 03.05.2024 20:12

Лунін виграв серію пенальті з «МанСіті»: «Реал» – у півфіналі ЛЧ

Мадридська команда вийшла до наступної стадії.

Український воротар «Реала» Андрій Лунін зіграв за мадридську команду у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, учергове з’явившись у стартовому складі «вершкових».

На 12-ій хвилині іспанці, які вважалися аутсайдерами вийшли вперед – забив Родріґу. Англійці одразу перехопили ініціативу і аж на 76-ій хвилині змогли зрівняти рахунок – відзначився Де Брюйне. Враховуючи те, що 1-ий поєдинок завершився нічиєю 3:3, цього разу після 1:1 в основний час гра перейшла в екстратайм. Однак за додаткові 30 хвилин команди не змогли забити жодного разу, тож доля путівки до півфіналу мала визначити серія пенальті. Отже, величезна відповідальність лягла на плаче нашого Луніна.

Серія 11-метрових почалася для «Реала» невдало: Альварес забив у ворота Луніна, а Едерсон парирував удар від Модріча – 1:0. Однак одразу ж мадридці повернулися в гру: наш Андрій відбив удар Бернарду Сілви, а Белінґем забив з позначки – 1:1. Третім у «МанСіті» взявся пробивати Ковачіч, і Лунін парирував друге пенальті, а Лукас Васкес свій удар забив – 1:2. Далі від обох команд виконували Фоден і Начо – обидва забили – 2:3. 5-ий пенальті у «містян» пробив воротар Едерсон, і він забив Луніну. Проте наступний же удар Рюдіґера виявився точним, тож «Реал» виграв серію пенальті 3:4 та вийшов до півфіналу Ліги чемпіонів! Браво, Лунін!

0
2 коментар до “Лунін виграв серію пенальті з «МанСіті»: «Реал» – у півфіналі ЛЧ”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*