• 02.05.2024 02:45

Михайлів уляпався в скандал: інвестору «Ниви» не сподобався коментатор

Інвестор тернопільського клубу став фігурантом ще одного скандалу.

У суботу, 30-го березня, відбувся матч в рамках групи «вибування» першої ліги між тернопільською «Нивою» та «Діназом», який закінчився перемогою гостей із рахунком 4:1.

Коментатор цього поєдинку Павло Посохов у своєму телеґрамі заявив, що після гри (не уточнив, якої саме, можливо, сьогоднішньої, 13-го квітня) до нього підійшов один із інвесторів «Ниви» Роман Михайлів із претензіями щодо коментування цього матчу. Функціонер натякав, що Посохов вболівав за команду з Вишгорода:

Схоже, що сьогодні Ниву коментував останній раз. Після гри підійшов до мене пан на фото, начебто це пан Михайлів, із запитанням про те, звідки я. Отримавши відповідь, почав розповідь про те, що «тепер мені все зрозуміло, чого «Діназ» забиває гол, а ти ореш».

Отримавши зауваження, що трансляція на ютубі ПФЛ, а коментатор нейтральний, пан ще більше завівся і почав кричати  своїм працівникам «щоб знайшли мені нормального коментатора, а не оце от такого, – написав Посохов.

На сьогодні «Діназ» займає 18-ту сходинку в групі вибування першої ліги,  маючи у своєму активі 17 балів. «Нива» йде 13-ю з 27-ма пунктами.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*