• 02.05.2024 06:29

Дедишин пояснив, чому львів’яни мають вболівати за «Рух», а не «Карпати»

Функціонер львівського клубу висловився про роботу з уболівальниками.

Генеральний директор «Руху» Ігор Дедишин в інтерв’ю «KDK» відповів на питання, чому львів’яни повинні вболівати саме за «жовто-чорних», а не за «Карпати»:

Я вважаю, що є класний вислів, який точно може стосуватися «Руху». «Рух» – це інтрига. Коли ти приходиш на матч, ти не знаєш, хто вийде у складі. Може вийти якийсь молодий пацан, а коли виходить молодий футболіст, ти не бачив його до того, не знаєш, що від нього чекати, як він себе поведе, як себе виявить. Той же Квасниця минулого року, більшість вболівальників не знали, хто це такий. Але коли він почав феєрити, ця інтрига зумовила інтерес до футболіста та клубу.

Потім ми почали грати в інший футбол, в який жоден клуб в Україні не грає на сьогоднішній день. Це теж була своєрідна інтрига, бо минулий сезон ми були на вильоті, грали на здобуття мінімального результату, аби втриматися. А тут ми видаємо яскраві матчі, забиваємо багато голів, у нас народжуються нові зірочки для чемпіонату. Мені подобається це слово – інтрига. Хочу, щоб люди йшли сюди, а ми їм дарували якусь інтригу, відкривали для них щось нове – нового футболіста, нові прояви у грі, якісь нові ходи з роботи з вболівальниками.

Як тільки ми вийшли до УПЛ, був перший домашній матч з «Колосом» і зробили класний матчдей. Там цілий день у центрі міста були заходи, під час самого матчу, церемонію відкриття матчу зробили. Думаю, люди теж цього не чекали, це була інтрига. З конем на стадіоні, який вср***я. Ми намагаємося щось робити для людей, дивувати та інтригувати. Великий історичний бренд «Карпати» проти молодого завзятого «Руху»? Щось таке, – сказав Дедишин.

Раніше Дедишин висловився щодо свого можливого повернення до «Карпат».

0
Один коментар до “Дедишин пояснив, чому львів’яни мають вболівати за «Рух», а не «Карпати»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*