• 02.05.2024 23:29

Чи потрібні збірній Ярмоленко та Степаненко? Шаран висловив думку

Відомий тренер вважає, що досвідчені футболісти допоможуть національній команді.

Колишній тренер «Миная», «Олександрії» та низки інших команд Володимир Шаран у коментарі «Sport.ua» висловив думку, чи потрібні збірній України півзахисники Тарас Степаненко і Андрій Ярмоленко.

Щодо Степаненка, фахівець висловився таким чином:

Треба підсилювати склад кваліфікованими виконавцями, і я гадаю, що тренерський штаб нашої національної команди це добре знає. Втім, висловлю свою думку. Вважаю, що Тараса Степаненка в іграх з тими ж боснійцями та ісландцями нам не вистачало. І хоча хтось говорить про те, що це віковий гравець, а молодий Володимир Бражко якраз прогресує, на мій погляд, в опорній зоні для такого серйозного змагання, як чемпіонат Європи, потрібен досвідчений виконавець. Той, за плечима якого не одна сотня матчів на високому міжнародному рівні. Саме таким і є Степаненко. Я думаю, що Сергій Станіславович та його тренерський штаб це бачать, розуміють та знають, – сказав Шаран.

Ярмоленко, як вважає Шаран, також повинен бути у лавах національної команди:

Ярмоленко? Так, він повинен бути на Євро-2024 обов’язково. Це однозначно, і тут навіть питань немає. Ярмоленко – індивідуально дуже сильний гравець. У такому колективі мати гравця із таким великим досвідом, до того ж, який є ще й лідером роздягальні, дуже важливо. Збірній він дуже потрібен. Не знаю, наскільки саме Андрія буде вистачати, але головне, щоб він був здоровий. Час до старту чемпіонату Європи ще є, і я впевнений, що він встигне отримати необхідну ігрову практику і ще допоможе нашій національній команді. Для 34-річного Ярмоленка цей турнір може стати одним з останніх у кар’єрі, тому це хороший шанс виявити себе у ньому, – додав Шаран.

Нагадаємо, що матчі проти Боснії і Герцеговини та Ісландії обидва гравці пропустили через травми.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*