• 05.05.2024 11:06

Скандал в УАФ через зароблені збірною України гроші?

Подейкують, що в асоціації стався скандал.

В Українській асоціації футболу виник конфлікт між віце-президентом організації Олександром Шевченком та фінансовим директором Євгенією Сагайдак.

Принаймні так заявляє журналіст зі сумнівною репутацією Ігор Бурбас, якому приписують роботу на ексочільника УАФ Андрія Павелка, зважаючи на доповідну записку на ім’я голови УАФ Андрія Шевченка, яка опинилася в його розпорядженні.

Олександр Шевченко, який очолює комітет дитячо-юнацького футболу, збирався на власний розсуд розпоряджатися грошима, які збірна України заробила за вихід на Євро 2024, та направити їх на футзал.

Однак, за словами Бурбаса, Євгенія Сагайдак не дозволила цього зробити, за що отримала порцію словесних образ та погроз.

Зазначається, що конфлікт має свідків. Це перший віце-президент Павло Бойчук, генсек Ігор Грищенко та голова асоціації футзалу Сергій Владико.

Ситуація вже переросла у виробництво, яке за фактом письмового звернення відкрили у комітеті з етики та контрольно-дисциплінарного комітету УАФ.

Джерело повідомляє, що якщо конфлікт не вирішиться на рівні УАФ, Євгенія Сагайдак, яка вважає себе потерпілою, має намір звернутися до правоохоронних органів.

0
Один коментар до “Скандал в УАФ через зароблені збірною України гроші?”
  1. Вже не можуть поділити тварі,а це тільки початок,далі буде…

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*