• 01.05.2024 07:24

«Підґрунтя є». Михайлів – про відродження «Львова»

29 Бер 2024, 18:03 ,

Львівський бізнесмен не заперечив повернення «синьо-золотих».

Президент дитячо-юнацької школи «Львова» та інвестор тернопільської «Ниви» Роман Михайлів у коментарі «Українському футболу» прокоментував інформацію від «СПОРТИВКИ» про плани щодо відродження львівського клубу.

Щодо цього питання я зараз нічого не можу сказати. Чи є підґрунтя для цієї інформації? Підґрунтя є, але все ще має скластись правильно. Треба дізнатись, чи це буде той «Львів», у якого купа боргів, чи він не буде правонаступником. Тому ще рано про щось говорити.

Багато хто пише, що я був віце-президентом ПФК «Львів». Я ніколи ним не був, що може підтвердити статут і штат. Я довгий час займаюсь дитячою школою і нічого дотичного до керівного складу ПФК «Львів» не мав. Мій вплив обмежувався лише тим, що наші діти грали в U-19. Зараз наша школа співпрацює з «Минаєм», але я також не є у керівному складі закарпатського клубу.

Копитко? Мені нема з ним про що говорити. Поки що я нічого не хочу. У мене є дитяча школа, у якій є багато перспективних дітей. Зараз ми співпрацюємо з «Минаєм», наші дітки там грають за U-19. Далі будемо бачити. Зараз я не можу про це говорити. Мене влаштовує співпраця з «Минаєм», – сказав Михайлів.

Детальніше про потенційне відродження «Львова» тут.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*