• 29.04.2024 17:23

Повернення «Львова» в український футбол?

28 Бер 2024, 20:48

«Синьо-золоті» планують зробити черговий захід у професійний футбол.

Як стало відомо «СПОРТИВЦІ», вже наступного сезону «Львів» може повернутися на футбольну мапу країни. Незважаючи на те, що «синьо-золоті» досі зберігають за собою право почати наступний розіграш у першій лізі, наразі розглядають дещо інший варіант.

Станом на сьогодні ходять чутки, що «містяни» планують заявитися до другої ліги України. При цьому важливо, що потенційне повернення «Львова» буде з нуля і під новою юридичною особою із повним ребрендингом, оскільки у «мертвого» проєкту Богдана Копитка є чимало боргів. Очікується, що у «Львова» буде інша емблема (повернуть один зі старих логотипів), з’явиться нова форма, тощо.

Хто ж буде займатися та фінансуватиме львівський клуб? Де-факто, це буде Роман Михайлів, який займається дитячо-юнацькою школою «Львова» і паралельно є інвестором тернопільської «Ниви». «Синьо-золоті», найімовірніше, зроблять ставку на молодь, граючи власними вихованцями з «дітища» Романа Євгеновича. Однак де-юре, власником «містян», мабуть, буде хтось інший (бізнес-партнери Михайліва, тощо), аби не виник конфлікт інтересів з володінням двома клубами.

Важливо, що зараз повернення «Львова» – неостаточне рішення. Проте розмови про це ходять достатньо серйозні. Відтак, ймовірність чергової появи «левів» на професійному рівні – доволі висока…

0
Один коментар до “Повернення «Львова» в український футбол?”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*