• 18.05.2024 08:35

Перемога «Жирони» із асистом Циганкова: Довбик знову не забив

Найбільш українська команда Ла Ліги тріумфувала у рідних стінах.

«Жирона» у матчі чергового туру чемпіонату Іспанії приймала у рідних стінах «Осасуну». Українські футболісти – вінґер Віктор Циганков та центрфорвард Артем Довбик – обидва вийшли у стартовому складі.

Вже на 13-ій хвилині каталонська команда вийшла вперед, і зробила це завдяки Циганкову: Віктор пройшов центр і чудовим пасом вивів одноклубника Порту на оперативний простір, а той завдав влучного пострілу в дальній кут воріт. Більше колективи до перерви забити не змогли.

У 2-му таймі моментів у Довбика та компанії теж було достатньо. Також господарі мали нагоду пробивати пенальті, проте після відвертого фолу проти Савіу рефері примудрився не вказати не позначку.

Щодо українців, то Циганков залишив поле на 64-ій хвилині (з підозрою на травму) – його замінив бразилець Ян Коуту. Довбик же відіграв дещо довше, поступившись місцем на полі досвідченому Крістіану Стуані на 81-ій хвилині зустрічі.

Вже без українців у грі «Жирона» усе-таки забила вдруге й остаточно вбила інтригу. На 86-ій хвилині Савіу забив після елегантної передачі п’ятою від Алейша Ґарсії та поставив у поєдинку крапку – перемога каталонської команди рахунком 2:0.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*