• 18.05.2024 15:45

Без шансів для «Жирони»: Лунін переміг Довбика та Циганкова

Українське дербі в Іспанії завершилося звитягою Луніна.

«Реал» приймав «Жирону» у матчі чергового туру чемпіонату Іспанії з футболу. Український кіпер мадридців Андрій Лунін вийшов у стартовому складі своєї команди, форвард Артем Довбик та півзахисник каталонців Віктор Циганков аналогічно розпочали гру з перших хвилин.

Довго чекати на забиті голи не довелося. Вже на 6-ій хвилині Вінісіуш Жуніор отримав м’яч на лівому фланзі, змістився до центру і наважився на авантюрний удар. Як виявилося, спроба бразильця виявилася виправданою, адже він вправно поцілив повз голкіпера і відкрив рахунок.

На 36-ій хвилині перевага господарів стала подвійною. Вінісіуш помітив відкривання від Белінґема й ефектною передачею вивів англійського хавбека на рандеву з Ґасаніґою. Джуд, своєю чергою, легко обіграв голкіпера і проштовхнув м’яч вже у порожні ворота.

У 2-му таймі побиття «Жирони» продовжилося. На 54-ій хвилині Вінісіуш легко накрутив двох суперників на лівому фланзі, увірвався до штрафного майданчика і виконав удар. Гасаніґа з цією спробою вінґера впорався, але першим на добиванні був Белінґем, який оформив дубль і довів рахунок до розгромного.

На 61-ій хвилині м’яч вчетверте опинився у воротах підопічних Мічела Санчеса. Інший бразильський вінґер – Родріґу – накрутив кількох суперників і завдав дивовижного удару з межі штрафного майданчика, поціливши під праву стійку воріт.

Зрештою, поєдинок так і завершився перемогою «Реала» з рахунком 4:0, хоча наприкінці матчу Хоселу не забив пенальті – гостей врятувала стійка. Якщо говорити про українців, то Довбик та Циганков провели на полі по 70 хвилин, після чого їх замінили Стуані та Валері відповідно. Лунін, очевидно, відіграв увесь матч.

0
Один коментар до “Без шансів для «Жирони»: Лунін переміг Довбика та Циганкова”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*