• 06.05.2024 18:02

Матч Миколенка проти «МанСіті» завершився поразкою

Український оборонець та його команда поступилися манчестерцям.

24-ий тур чемпіонату Англії розпочався з поєдинку, в якому «Евертон» нашого Віталія Миколенка завітав у гості до грізного «Манчестер Сіті». Український захисник, як і зазвичай, розпочав цю гру в стартовому складі.

Впродовж усього 1-го тайму «містяни» контролювали м’яч і намагалися будувати позиційні атаки, здійснюючи спроби зламати масовану оборону суперника. «Іриски» тим часом шукали щастя довгими закиданнями у напрямку Калверта-Льюїна, сподіваючись, що форвард зможе зачепитися за м’яч і розвинути атаку. За такої гри в стартові 45 хвилин жодна з команд забити не зуміла.

У 2-му таймі малюнок гри майже ніяк не змінився. Манчестерська команда продовжувала свої потуги створити щось біля воріт супротивника, але вдавалося їй це відверто складно. Лишень на 71-ій хвилині підопічним Жузепа Ґвардіоли вдалося «розмочити» рахунок: після подачі кутового сталася серія рикошетів, внаслідок якої м’яч відскочив до Голанда, а норвежець влучно вистрілив у дальній кут.

Здавалося, що після цього «Евертон» активізується і спробує відігратися. Проте цього не сталося. Ба більше, на 85-ій хвилині господарі остаточно вбили інтригу: внаслідок контратаки Голанд вийшов віч-на-віч з Пікфордом, переграв кіпера у ближньому бою та оформив дубль. Як наслідок, «Манчестер Сіті» здобув перемогу з рахунком 2:0.

0
Один коментар до “Матч Миколенка проти «МанСіті» завершився поразкою”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*