• 04.05.2024 09:21

Ще одна перемога Довбика та Циганкова у Ла Лізі

Наші співвітчизники допомогли команді здобути мінімальну звитягу.

Після ефектного погрому «Севільї» (5:1) минулого туру український дует Артема Довбика та Віктора Циганкова і цього туру, в якому «Жирона» завітала у гості до «Сельти», знову з’явився разом у стартовому складі.

Каталонський колектив активно розпочав зустріч і на 20-ій хвилині гострота біля воріт господарів принесла результат: Ґутьєрез стрімко продерся лівим флангом і прострілив у центр на Порту, а той відкрив рахунок. Ще до перерви «Жирона» мала чудові нагоди збільшувати перевагу, в тому числі на ударних позиціях були Довбик і Циганков, але зробити цього не змогла. Хоча, відверто кажучи, і в «Сельти» було чимало нагод, але надійна гра кіпера Ґасаніґи дозволила гостям піти на перерву з мінімальною перевагою в рахунку.

У 2-му таймі «Жирона» діяла менш активно в атаці, майже нічого попереду так і не створивши. Але, зважаючи на те, що саме підопічні Мічела були попереду за рахунком, щось вигадувати потрібно було не їм. «Сельта», якій потрібно було відіграватися, не змогла знайти свого моменту, відтак врятуватися від поразки не змогла. Як наслідок, 1:0 – мінімальна перемога каталонців.

Якщо говорити безпосередньо про виступ українців, то Циганков провів на полі 83 хвилини, а Довбик відіграв увесь поєдинок. Цього разу ані Віктор, ані Артем відзначитися результативними діями не змогли, але і без цього принесли багато користь своїй команді.

0
Один коментар до “Ще одна перемога Довбика та Циганкова у Ла Лізі”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*