• 02.05.2024 15:18

Вольова перемога в Серії А для Малиновського

Українець та його команда перемогли в непростій грі.

Цього тижня український півзахисник Руслан Малиновський провів черговий поєдинок на теренах Італії. Наш земляк укотре вийшов у стартовому складі свого «Дженоа» на поєдинок місцевої першості проти «Лече» та провів на полі весь матч.

1-й тайм складався для «грифонів» непросто, адже на 18-й хвилині вони привезли пенальті на власні ворота – на щастя для господарів, Крстовіч забити з позначки не зміг. Однак вже за 13 хвилин той же Крстовіч забив гри та своїм голом забезпечив мінімальну перевагу гостям до кінця 45-хвилинки.

По перерві генуезці прокинулися й активізувалися в спробах відігратися. На 70-й хвилині «Дженоа» все ж змогли відновити паритет: Ретеґі опинився у потрібному місці в потрібний час і, вдало зігравши на добиванні, вколотив круглого в сітку. Ба більше, вже за 6 хвилин команда Малиновського навіть вийшла перед завдяки красивому голу в падінні через себе від Екубана.

Отримавши перевагу в рахунку, «Дженоа» вдало відіграла в обороні до завершення поєдинку і в підсумку здобула непросту перемогу – 2:1 на користь підопічних Альберто Джилардіно.

0
Один коментар до “Вольова перемога в Серії А для Малиновського”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*