• 18.05.2024 10:25

Миколенко проти «Астон Віли»: розбив голову, але не програв

Команда нашого земляка відібрала очки в одного з лідерів.

«Евертона» Віталія Миколенка приймав у себе вдома головну сенсацію цього сезону англійської першості – «Астон Вілу». Український захисник, до слова, традиційно зʼявився на полі з перших хвилин.

На 18-й хвилині зустрічі мʼяч встиг побувати у воротах «ірисок», однак точний удар від Морено скасували через порушення правил. Та й в цілому, господарі у 1-му таймі виглядали навіть цікавіше, проте жоден з колективів до перерви забити так і не зумів.

У 2-му таймі ініціативу вже перехопили гості з Бірмінґема, а «Евертон» переважно оборонявся. Наш Миколенко неодноразово був у центрі подій. На 53-й хвилині Віталію розбили голову, проте він швидко оговтався, продовжив гру та пробув на полі всі 90 хвилин. Також українець запам’ятався низкою вдалих оборонних дій, вправно граючи у відборі та блокуючи удари від суперника.

Зрештою, ані «Евертон», ані «Астон Віла» відкрити лік голами не змогли. Враховуючи це, зустріч завершився нічиєю з рахунком 0:0. Миколенко та компанія таким результатом, зважаючи на гру бірмінґемців цього сезону, мабуть, можуть бути задоволені…

0
Один коментар до “Миколенко проти «Астон Віли»: розбив голову, але не програв”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*