• 06.05.2024 02:58

Тренер збірної України різко розніс «Квартал 95»

Ексфутболісту не сподобалися ганебні жарти про окуповане місто.

Тренер воротарів національної збірної України Рустам Худжамов у своїх соціальних мережах вибухнув від обурення після новорічного шоу у виконанні гумористів студії «Квартал 95»:

Мене одного вкурвлює «95-й квартал»?! Тупі, недоречні жарти ще починаючи з ебонітових паличок під час Революції Гідності. Про гру причандалами на роялі я промовчу (як і про порівняння України з повією), бо це тема окремого, більш масштабного обговорення… – сказав Худжамов.

Колишній воротар донецького «Шахтаря» не добирав надто літературних слів по відношенню до артистів. Особливо Худжамова вивів з рівноваги жарт про Скадовськ.:

Але ось ця купа дибилів на сцені, що вважають смішним назву міста Скадовськ , який зараз під окупацією і де потерпають наші співгромадяни, вони Вам як?! І хто ці люди у залі, що сміються як не в собі? Сук*, у мене немає слів…, – додав Худжамов.

За час професійної кар’єри Худжамов захищав кольори київського «Динамо», «Закарпаття», «Харкова», донецьких «Шахтаря» та «Металурга», «Ілічівця», «Зорі» та харківського «Металіста».

0
Один коментар до “Тренер збірної України різко розніс «Квартал 95»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*