• 17.05.2024 07:42

Колишній захисник збірної України без команди

29 Гру 2023, 8:00 ,

Із досвідченим оборонцем розірвали контракт.

Як повідомляє «Sport.ua», «ЛНЗ» домовився про розірвання контрактів зі захисником Євгеном Селіним (угоду було розраховано до 30-го червня 2024-го року) і півзахисником Владиславом Хамелюком (підписував трудовий договір до 30-го червня 2025-го року).

35-річний Селін приєднався до «ЛНЗ» у середині вересня цього року і взяв участь у 6-ти матчах УПЛ. За час ігрової кар’єри вихованець алчевського футболу змінив чимало клубів: «Сталь» (Алчевськ), «Металіст», «Ворскла», «Динамо», «Платаніас», «Астерас» (обидва – Греція), «МТК» (Угорщина), «Анортосіс» (Кіпр), «Десна», «Чорноморець». В активі захисника 15 матчів і 1 гол за збірну України.

25-річний Хамелюк, який раніше пограв в Україні за «Чорноморець», «Олімпік» і «Львів», перейшов у «ЛНЗ» у вересні минулого року з брестського «Динама». Цього сезону уродженець Кам’янця-Подільського провів 5 матчів в УПЛ.

Крім цього, у черкаському клубі ухвалили рішення розлучитися одразу з десятьма гравцями команди U-19, причому серед них опинилися навіть такі основні виконавці, як захисник Олег Артеменко (14 матчів) і півзахисник Олексій Волченко (15 матчів, 3 голи).

0
Один коментар до “Колишній захисник збірної України без команди”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*