• 07.05.2024 13:57

Ще один переможний вихід Луніна у складі «Реала»

18 Гру 2023, 0:58 , ,

Наш співвітчизник допоміг команді тріумфувати.

Усього після одного матчу відсутності в рамці «Реала» (у поєдинку Ліги чемпіонів з «Уніоном» грав Кепа Арісабалаґа) український голкіпер Андрій Лунін повернувся до стартового складу. Сталося це в поєдинку чемпіонату Іспанії проти «Вільяреала».

На 25-й хвилині зустрічі «вершкові» повели в рахунку: Модріч здійснив подачу до штрафного майданчика, а Белінґем влучним ударом головою пробив повз воротаря. На 37-й хвилині підопічні Карло Анчелоті забили 2-й гол: після метушні в карній зоні під час розіграшу кутового м’яч відскочив до Родріґу, який впевнено реалізував свій шанс.

На жаль, зберегти свої ворота на замку нашому Луніну не вдалося. На 54-й хвилині він пропустив від досвідченого форварда Моралеса, який скористався виходом віч-на-віч з Андрієм і вразив ближній кут. Відверто кажучи, українець мав усі шанси рятувати в цьому епізоду і, мабуть, повинен був це зробити.

Відповідь від «Реала» була ще впевненішою. Спершу Браїм Діас, забивши після передачі Франа Ґарсії, повернув мадридцям перевагу. А згодом Модріч точним ударом в лівий нижній кут воріт довів рахунок до розгромного та в підсумку приніс «вершковим» впевнену перемогу з рахунком 4:1.

0
Один коментар до “Ще один переможний вихід Луніна у складі «Реала»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*