• 07.05.2024 14:50

Поразка Мудрика та його «Челсі» у Манчестері

Українець та його команда зазнали невдачі.

«Челсі» Михайла Мудрика завітав у гості до «Манчестер Юнайтед» у матчі чергового туру чемпіонату Англії з футболу. Український вінґер вийшов у стартовому складі команди з Лондона.

Гра розпочалася для «синіх» максимально невдало. Вже на 8-й хвилині Енцо Фернандес збив у штрафному майданчику Антоні та привіз пенальті, але, на щастя для нього, Бруну Фернандес не зміг переграти з позначки Санчеса. Згодом «манкуніанці» таки домоглися свого і на 19-й хвилині Мактоміней, вдало зігравши на добиванні, відкрив рахунок.

На 45-й хвилині гості, особливо не маючи моментів, змогли відновити паритет, і наш Мудрик зробив гольову передачу. Михайло асистував одноклубнику Колу Палмеру, який забив влучним ударом у дальній кут.

У 2-му таймі «Челсі» одразу притиснувся до власних воріт, натомість господарі навпаки активізувалися. Враховуючи домінацію «Манчестер Юнайтед», на 70-й хвилині команда вдруге повела в рахунку: Ґарначо навісив з лівого флангу, а Мактоміней розстріляв кіпера головою та оформив дубль.

Щодо Мудрика, то він провів на полі 77 хвилин, після чого його замінив албанський форвард Броя. Після відходу Михайла з поля лондонці так і не змогли відігратися – звитяга манчестерців з рахунком 2:1.

0
Один коментар до “Поразка Мудрика та його «Челсі» у Манчестері”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*