• 28.04.2024 12:00

Чому Оріховський покинув «Рух»: все через Кучука

27-річний футболіст пригадав відхід з львівської команди.

Півзахисник «Колоса» Павло Оріховський в інтерв’ю «Українському футболу» пригадав трансфер до львівського «Руху» та період у команді:

Були деякі моменти, через які я вирішив, що треба щось змінювати. Мені стало цікаво спробувати свої сили в «Русі», хоча були перемовини й з іншими командами. Перед трансфером я спілкувався із Григорієм Козловським та Ігорем Дедишиним. Головний тренер Іван Зінонович Федик також був зацікавлений у мені та бачив у команді, – сказав Павло.

Крім того, 27-річний футболіст висловив думку щодо причин, чому йому не вдалося заграти за «жовто-чорних»:

Я за чесні стосунки в команді, без ніяких підводних течій. Те, що тоді відбувалося в команді, особисто для мене було неприйнятним. Мають бути якісь цінності та людські відносини, а потім усе інше. Не хочу заглиблюватися. Усі, хто був на той час був у «Русі», мене зрозуміють. Можливо, негативно вплинули й травми. Я тривалий час не міг відновитися від пошкодження. Потім важко переніс «корону». Настрою це не додавало. Коли зрозумів, що потрібно повертатися до Ковалівки? Коли Кучук трішки потренував, тоді й зрозумів. Я добре спілкувався з усім керівництвом. Мене хотіли залишити, але я попросив піти. Вже не міг далі залишатися у команді через те, що там відбувалося, – додав Оріховський.

Нагадаємо, що Оріховський виступав за «Рух» 2021-го року.

0
Один коментар до “Чому Оріховський покинув «Рух»: все через Кучука”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*