• 02.05.2024 04:25

Три пропущені голи за 21 хвилину: Трубін зіграв проти «Інтера» у ЛЧ

Український страж воріт змушений був тричі діставати м’яч зі сітки.

Незважаючи на те, що іще до матчу «Бенфіка» втратила шанси на вихід до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, із нашим Анатолієм Трубіним у воротах вона змогла здивувати «нерадзурі» в рідних стінах.

Вже на 5-й хвилині Жоау Маріу забив у ворота італійців – 1:0. Він же за 8 хвилин подвоїв перевагу «орлів», оформивши дубль завдяки вдалій грі на добиванні – 2:0. А на 34-й хвилині Маріу відзначився після передачі Тенґстенда і взагалі зробив хет-трик – 3:0.

Якщо в 1-му таймі Трубін зміг втримати ворота на замку, то по перерві він нічого не міг вдіяти із розсердженими італійцями. На 51-й хвилині Аранаутовіч розписався у сітці Анатолія і відіграв один м’яч – 3:1. За 7 хвилин Ачербі знайшов у штрафному майданчику Фратезі, а той пробив під ліву стійку – 3:2. А на 72-й хвилині португальці ще й привезли пенальті, а Трубін врятувати після удару Алексіса Санчеса не зумів – рахунок став 3:3.

Зрештою, більше команди забити не змогли. Враховуючи це, фінальний свисток рефері зафіксував бойову нічию із 6-ма голами в поєдинку. Зважаючи на результат 1-го тайму, такий підсумком сміливо можна назвати провалом для Трубіна та його команди…

0
Один коментар до “Три пропущені голи за 21 хвилину: Трубін зіграв проти «Інтера» у ЛЧ”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*