• 05.05.2024 05:14

Нищівна перемога Зінченка та його «Арсенала» у ЛЧ

Українець допоміг своїй команді здобути нищівну перемогу.

«Арсенал» нашого Олександра Зінченка приймав «Ланс». Український захисник вийшов у стартовому складі «канонірів» і допоміг команди ще до перерви виграти поєдинок, хоча і результативними діями не відзначився.

Вже на 13-й хвилині лондонці вийшли вперед: після передачі Жезуша голом відзначився Гаверц – 1:0. На 21-й хвилині перевага господарів стала подвійною, коли Жезуш виступив уже в ролі автора м’яча – 2:0. За дві хвилини Сака опинився у потрібному місці в потрібний час, підібрав м’яч у штрафному майданчику та відправив його в правий кут воріт – 3:0. Ще за 4 хвилини, накрутивши кількох суперників, гол забив Мартінелі – 4:0. А перед самою перервою Едеґор, теж забив французам – 5:0.

Українець Зінченко відіграв усього 1 тайм – одразу по перерві його замінили. Та й 2-й тайм був, як то кажуть, лише для «галочки». «Арсенал» просто грав від рахунку, зайвого разу не витрачаючи сили на атаку. Однак навіть за такої гри «каноніри» змогли забити вшосте – на 86-й хвилині Жоржинью успішно реалізував пенальті.

Як наслідок, 6:0 – Зінченко та компанія впевнено розгромили «Ланс» та вийшли до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

0
Один коментар до “Нищівна перемога Зінченка та його «Арсенала» у ЛЧ”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*