• 14.05.2024 06:55

«Ви – румун, а не українець». Вацко жорстко розніс Луческу

21 Сер 2023, 18:30 , ,

Наставника київської команди добряче присоромили.

Відомий коментатор Віктор Вацко в ефірі своєї авторської програми «Вацко on air» різко розкритикував головного тренера «Динамо» Мірчу Луческу за його неоднозначні слова про сутичку киян та гравців «Аріса» внаслідок відповіді на банер про «Азов»:

Найголовніше питання у мене виникає до виступу Луческу на прес-конференції після матчу з «Арісом». Містере, що означає ви не підтримуєте поведінку футболістів «Динамо» після перемоги? Що означають ваші вибачення? За що перепрошувати? Перед ким? Перед купкою проплачених чортів, що живуть у шоколаді? Та пішли вони на **й. Вони сказали свої слова там. І зараз отримали відповідь від нашої української команди.

Мірчо, ви старша і мудра людина з великим життєвим досвідом. Не ображайтеся, але, як показує ситуація, ви – румун. Не українець. При цьому, що саме Україна дуже багато вам дала з усіх поглядів. Як зі спортивної, так і фінансової. Ви стільки років прожили в Україні, але так і зрозуміли до кінця, де ви та в якій ситуації зараз народ. А «Динамо» – це народний клуб, у якому ви працюєте.

Мірчо, усвідомте одну просту річ. Тут ви маєте можливість працювати, заробляти божевільні гроші лише тому, що хлопці з «Азова» та інших батальйонів ЗСУ єб*****ся за вас та за нас усіх там. Та, де є лише біле та чорне. Там нема компромісів. У кого ви просите вибачення? І що ви не підтримуєте? І кого і що ви підтримуєте?

Нагадаємо, що «Динамо» пройшло «Аріс» у відборі Ліги конференцій, перемігли в серії пенальті.

0
Один коментар до “«Ви – румун, а не українець». Вацко жорстко розніс Луческу”
  1. Все правильно про цигана,сказав Вацко!!! Супер!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*