• 19.05.2024 14:31

Драматична серія пенальті: «Динамо» пройшло «Аріс» у ЛК

Київська команда продовжує єврокубковий шлях.

«Динамо» приймало у Бухаресті «Аріс» у матчі-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги конференцій.

Враховуючи мінімальну поразку киян з рахунком 0:1 у Греції, саме вони змушені були діяти 1-м номером. Втім, рахунок у матчі відкрили гості: на 39-й хвилині Морон розписався у воротах Бущана.

Хай там як, ще до перерви «біло-сині» зуміли відновити паритет: Сидорчук вирізав передачу на Волошина, а той влучно пробив головою над голкіпером.

Впродовж усього 2-го тайму команди грали без голів. Але на 86-й хвилині, коли виліт «Динамо» був украй близьким, Караваєв вивів українську команду вперед та водночас перевів гру в екстратайм.

Цікаво, що на старті 2-го додаткового тайму підопічні Мірчі Луческу ще й отримали чисельну перевагу – червона картка для Павічіча. Проте скористатися більшістю «динамівці» не змогли, тож, хважаючи на відсутність голів, гра перейшла в серію пенальті.

11-метрові розпочалися з обміну точних ударів від Бражка та Фабіано – 1:1. Далі свій удар реалізував Андрієвський, натомість Менендес не зміг переграти з позначки Бущана – 2:1. Після цього успішно забили свої пенальті Діало та Руп – 3:2. А ось на подальший нереалізований удар Періса своїм голом відповів Ферарі – 3:3.

Виконувати 5-й удар «Динамо» взявся Беніто, який впевнено пробив у верхній кут. Візаві нігерійського вінґера Лазарос також свій 11-метровий не схибив – 4:4 Опісля до м’яча підійшов Дячук і теж впевнено забив, Замора пробив також влучно – 5:5.

Далі черга дійшла до Дубінчака, який пробив влучно. Натомість Одубаджо пробив вище воріт, внаслідок чого «Динамо» виграло серію пенальті та пробилася до наступного раунду Ліги конференцій.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*