• 19.05.2024 15:26

«Динамо» та «Дніпро-1» у Європі: де дивитися, що кажуть букмекери

У четвер, 17-го серпня, кияни та дніпровці зіграють повторні матчі, відповідно, Ліги конференцій і Ліги Європи.

«Динамівці» мінімально програли (0:1) на виїзді грецькому «Арісу». Матч-відповідь відбудеться на домашньому для головного тренера Мірчі Луческу стадіоні «Джулешті» в румунському Бухаресті. Початок – о 20:00.

На території України поєдинок у прямому ефірі покажуть телеканал «2 + 2», ютуб-канали «Динамо Київ», FootballHub і платформа «Київстар ТБ».

Фаворитом букмекери вважають київську команду. На перемогу «Динамо» можна поставити з коефіцієнтом 1,83. Нічия – 3,65, виграш «Аріса» – 4,65. А ось на прохід до наступної стадії вище оцінюють шанси греків – 1,68. Успіх «динамівців» за підсумками 2-матчевої дуелі визначили у 2,20.

Переможець пари в раунді плей-оф Ліги конференцій вийде на сильнішого з дуету «Бешикташ» (Туреччина) – «Нєфтчі» (Азербайджан). Найімовірніше – це турки, які в 1-ій грі на виїзді перемогли 3:1. Той, хто програє в парі «Аріс» – «Динамо», завершить виступи в єврокубках.

«Дніпро-1» зазнав повного фіаско у виїзній зустрічі проти чеської «Славії» з Праги – 0:3. Номінально домашній поєдинок підопічні Олександра Кучера проведуть у словацькому Кошице. Початок – о 21:00.

У прямому ефірі матч покажуть телеканал «УНІАН», ютуб-канал FootballHub і платформа «Київстар ТБ».

Букмекери цілком логічно вище оцінюють шанси чеської команди. На перемогу «Славії» приймають ставки з коефіцієнтом 1,73. Нічия – 3,98, виграш дніпровців – 5,00. На прохід колективу з Праги до наступної стадії можна поставити з коефіцієнтом 1,001. Вихід далі підопічних Олександра Кучера стане величезною сенсацією – 21,00.

Переможець у раунді плів-оф зіграє зі ще однією українською командою – луганською «Зорею». Переможений – а це, найімовірніше, «Дніпро-1» – у плей-оф кваліфікації Ліги конференцій зіграє з переможцем пари «Лєх» (Польща) – «Спартак» (Трнава, Словаччина). 1-ий матч поляки вдома виграли 2:1.

0
Один коментар до “«Динамо» та «Дніпро-1» у Європі: де дивитися, що кажуть букмекери”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*