• 19.05.2024 12:58

«Ви багато чого не знаєте». Луческу присоромив журналістів

У головного тренера «Динамо» Мірчі Луческу перед повторним поєдинком Ліги конференцій проти грецького «Аріса» трохи не витримали нерви.

На передматчевій прес-конференції на запитання з натяком на його можливу відставку – тобто про те, чи відчуває він тиск з боку керівництва клубу, – румунський «дідусь» у властивій для нього манері вирішив наїхати на медійників:

Ви, преса, завжди хочете перебувати попереду паровоза, любите ставити запитання, які вам зручно ставити. Але при цьому багато чого не знаєте, не знаєте, який у мене контракт, які у мене домовленості з президентом клубу.

При цьому Мірча Луческу визнав відчутний тиск на команду. Але знову ж традиційно для себе спробував знайти якісь «відмазки»:

Не варто забувати, що наша команда з великою кількістю вихованців у складі, майже без легіонерів. Наша молодь потребує адаптації, набуття досвіду, а це відбувається тільки через матчі. Готовий до тиску. У будь-яких умовах готуємося до майбутніх матчів.

І таке ниття від головного тренера київської команди тривало й надалі, що вже стало «фірмовим» почерком Мірчі Луческу. При цьому румун навіть наважився згадати війну в Україні, а це вже виглядало певною маніпуляцією заради виправдання потенційної невдачі:

Дуже складно грати за порожніх трибун, без уболівальників, футболістам потрібно шукати в собі ці емоції. Перед самим від’їздом у Салоніки один наш гравець відпросився додому поховати брата, який загинув на війні. Це дуже складно. Але ж від нього теж треба якось вимагати самовіддачі. Футболісти заслуговують на особливу повагу за те, що вони роблять у цей важкий час. Так, багато українців на фронті, але вони звідти стежать за нашими виступами, це змушує хлопців працювати з подвоєною енергією. Але в кожного в душі біль, втрата. Складно налаштовувати гравців у таких умовах.

Нагадаємо, що, за чутками, якщо кияни не потраплять до групи Ліги конференцій, то румунський фахівець піде у відставку.

0
Один коментар до “«Ви багато чого не знаєте». Луческу присоромив журналістів”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*