• 08.05.2024 20:18

Скрипник – наступний тренер «Дніпра-1»?

У дніпровському колективі очікується тренерська рокіровка.

Днями стало відомо, що якщо «Дніпро-1» не вийде в групу якогось із єврокубків, то Олександр Кучер може залишити клуб.

Як наслідок, на його місце потрібна заміна, і вона вже відома. За даними ведучого близького до дніпровського клубу ютуб-каналу «Причал» Олександра Скляра, «спортклубівців» може очолити чинний головний тренер «Ворскли» Віктор Скрипник.

За моєю інформацією, Скрипник піде з «Ворскли». Уже зараз обговорюються умови розірвання контракту, щоб клуб не платив серйозну компенсацію. Тому що у «Ворскли» великі проблеми з фінансуванням. У клубу просто немає грошей. Тому борги зі зарплати, тому клуб не може нікого підписати. Там зараз погано. І погана атмосфера. У клубі дуже важка ситуація. Тож Скрипник буде для «Дніпра-1» доступний. Якщо клуб виявить до нього інтерес, то ситуація з розірванням контракту цього тренера з «Ворсклою» одразу ж втратить свою актуальність – питання вирішиться впродовж кількох днів. З боку «Дніпра-1» потрібне просто вольове рішення, – розповів Скляр.

Нагадаємо, що не так давно «СПОРТИВКА» 1-ою повідомляла про можливий відхід Скрипника з полтавського клубу, але в стані «Ворскли» всіляко почали запевняти, що нічого такого не передбачається…

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*