• 20.05.2024 14:54

Самовільно залишив команду: «Рух» судитиметься з гравцем

1 Сер 2023, 8:43 ,

Львів’яни звернуться до ФІФА щодо скандального легіонера.

Генеральний директор «Руху» Ігор Дедишин в інтерв’ю «FanDay.net» розповів про судовий розгляд із нігерійцем Енобахаром Брайтом.

25-річний нігерійський центрфорвард Енобахар у жовтні минулого року підписав контракт із «жовто-чорними», але після зимової паузи не повернувся до команди і у весняній частині чемпіонату не виступав.

Ще взимку він не повернувся в розташування команди. Зараз вирішуємо питання щодо притягнення його до відповідальності за самовільне залишення розташування команди. По суті, він розірвав контракт в односторонньому порядку. Зараз готуємо подавати всі документи до палати вирішення суперечок ФІФА. Він і його агент намагаються домовитися. Подивимося, чи вдасться. Але ми налаштовані йти у ФІФА.

Ні, ми хочемо стягнути з нього компенсацію відповідно до контракту. Треба дивитися контракт, там у кожного футболіста компенсація прописана індивідуально. І залежить від окладу і витрат на нього. Наскільки я знаю, є клуб, який готовий заплатити за нього якісь гроші. Якщо нас це влаштує, то можемо розійтися полюбовно. Якщо ні, то будемо подавати до ФІФА. Ні, це не український клуб . Інших подробиць про клуб не буде, – заявив Дедишин.

Нагадаємо, що Енобахар зіграв усього один матч за «Рух», з’явившись на полі в дербі зі «Львовом».

0
Один коментар до “Самовільно залишив команду: «Рух» судитиметься з гравцем”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*