• 03.05.2024 21:34

У «Дніпрі-1» масове отруєння перед грою з «Панатінаїкосом»

Дніпровська команда зіштовхнулася з труднощами.

Головний редактор «Профутбол Digital» Володимир Звєров розповів про ситуацію в «Дніпрі-1» перед матчем 2-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти «Панатінаїкоса».

«За моєю інформацією, учора ввечері стало зле 15 представникам українського клубу. Усі вони відчували симптоми отруєння. Серед них – 8 футболістів! Зрозуміло, що їхня участь у вечірній грі під великим питанням.

Симптоми отруєння відчували навіть ті представники делегації клубу, які не вечеряли разом з командою в афінському готелі. А лише пили воду і їли банани, які сторона-організатор залишила для гостей у роздягальні.

Зараз у клубі проводять розслідування, як так могло статися. Паралельно адміністратори команди самі закуповують продукти у місцевому супермаркеті. А ще у «Дніпрі-1» мають невдоволення організаційним прийомом, який влаштували греки. І які мають (згідно з регламентом) робити все чітко.

Наприклад, після тренування у роздягальні «Дніпра-1» не було рушників. А ще – автобус, який перевозив команду до готелю, запізнився на 30 хвилин і, замість прямої очевидної дороги до готелю, почав довго блукати манівцями», – написав Звєров у телеґрам-каналі.

Матч «Дніпро-1» – «Панатінаїкос» розпочнеться о 20:30. У 1-й грі грецький колектив переміг з рахунком 3:1.

0
Один коментар до “У «Дніпрі-1» масове отруєння перед грою з «Панатінаїкосом»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*