• 30.04.2024 07:47

Цікавий варіант: ще один «динамівець» близький до Англії

Захисник «Динамо» Костянтин Вівчаренко може стати гравцем англійського «Бернлі».

Телеграм-канал «Динамо Київ Інсайд» заінтригував таким дописом:

А тепер настав час запустити в навколодинамівський інформпростір тему, яка до закінчення трансферного вікна цілком може зайняти лідерські позиції в новинних медіа. Є нюанс. Нам достовірно відомий гравець, ліга та клуб. Відома оферта. Вирішили «не нашкодити», оскільки такі великі трансфери люблять тишу (доведено «Евертоном» і «Борнмутом»). Для суто спортивного інтересу спробуємо роздратувати ютубівські голови, що говорять). Гравець дуже молодий, нещодавно став олімпійцем. Клуб, безперечно, легендарний, але цілком «мемний» у кіноіндустрії. З тієї самої, що ви подумали, ліги. Інтерес доволі предметний і може вилитися у трансфер на прапорці 1-го вересня. Даємо старт вашій спільній фантазії)

Експерти та вболівальники «пофантазували» та прийшли до висновку, що мова йде про лівого оборонця Вівчаренка й англійський «Бернлі». Костянтин нещодавно проявив себе на молодіжному Євро. Інші «динамівці», які там виступали, – Нещерет, Сирота, Бражко, Ванат – або звернули на себе менше уваги, або діють на інших позиціях, або «заточені» на трансфер в іншу країну (Бражко).

А «Бернлі» під час літнього міжсезоння шукає якраз лівого захисника. Минулого сезону на цій позиції грав орендований у «Челсі» Іан Матсен, але лондонці зараз повернули його.

«Бернлі» за підсумками минулого сезону впевнено виграв чемпіоншип і повернувся в англійську прем’єр-лігу.

Нагадаємо, раніше з’являлася інформація, що 21-річний «динамівець» зацікавив «Порту».

0
Один коментар до “Цікавий варіант: ще один «динамівець» близький до Англії”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*