• 05.05.2024 04:23

Український захисник зацікавив «Порту»

Португальський клуб виявляє інтерес до нашого співвітчизника.

Як повідомляє «Sport.ua», лівий захисник «Динамо» Костянтин Вівчаренко входить у сферу інтересів португальського клубу «Порту».

Скаути «драконів» спостерігають за грою Костянтина на Євро-2023 U-21 та задоволені побаченим. Представникам португальського гранду подобається працездатність українського захисника й вміння працювати по всій бровці. У «Порту» вважають, що 21-річний українець може далі розвивати свій талант та вийти на високий рівень.

«Порту» потребує посилення на позиції лівого захисника. Наявні гравці на цій позиції не влаштовують клуб. Основним у цьому амплуа є бразилець Вендел, якому в липні виповниться 30 років, тому прогресувати він вже не зможе.

У «Порту» звернули увагу на Вівчаренка ще під час матчів кваліфікації Ліги чемпіонів проти «Бенфіки». Тож український захисник є одним із кандидатом на позицію лівого захисника «Порту». Багато що буде залежати від Вендела, який має визначитися зі своїм майбутнім.

Відзначимо, що Вівчаренко нещодавно підписав контракт з агенцією «CSM Sport & Entertainment», яка має зв’язки у Португалії та Франції.

0
Один коментар до “Український захисник зацікавив «Порту»”
  1. Вівчаренко, не з тою агенцією підписав контракт!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*