• 19.05.2024 17:44

Багатостраждальний телепул: У «Руху» непорозуміння з «Меґоґо»

За тиждень до початку нового сезону в українській прем’єр-лізі не можуть дійти згоди щодо телетрансляцій.

Як відомо, 13 клубів вирішили створити так зване «УПЛ-ТБ», а 3 сепаратисти («Динамо», «Дніпро-1», «Зоря») залишилися на ресурсах «1 + 1 медіа».

Однак, за словами генерального директора «Руху» Ігоря Дедишина, зараз відбувається повзуче захоплення проекту «УПЛ-ТБ» в інтересах «Меґоґо». Ця платформа спочатку начебто підставила плече допомоги, а зараз перетягує ковдру на власний бік.

Натомість один із керівників «Руху» стверджує, що львів’яни не готові інвестувати кошти в приватний бізнес «Меґоґо». А його очільники вже розпочали ставити умови, зокрема, щодо технічних моментів – для цього пропихають у винятковій формі компанію «Інженер сервіс», яка надає технічні послуги зі знімання матчів, володіє ПТС-ками.

Із деталями непорозумінь можете ознайомитися на офіційному сайті «Руху», де опубліковане розлоге інтерв’ю Ігоря Дедишина «Трибуні». Гендир «Руху» зокрема, заявив:

Ми – прихильники вільного конкурентного ринку. Тому матчі варто обов’язково транслювати на ютуб-каналі «УПЛ-ТБ». Це актив ліги. А «Меґоґо» має приватних власників. Тільки в таких умовах зростатиме й наш продукт, і компанії, які працюють на цьому ринку. Це найкраще і для клубів, і для вболівальників. Тільки такий принцип допоможе нам стати успішними, а не коли хтось отримає, ще й безкоштовно, монополію на такий ресурс, як чемпіонат УПЛ.

У початковій ідеї «УПЛ-ТБ» робоча група, яка працювала над проектом, наголошувала, що ліга має самостійно створювати конкурентний продукт і самостійно його реалізовувати на ринку. Заплановані декілька етапів.

1-ий сезон – максимально «розшарювати» продукт, популяризувати його, доносити до максимальної кількості вболівальників. Для цього – трансляції на ютуб-каналі «УПЛ-ТБ», а вже потім наповнювати весь ринок через співпрацю з українськими ОТТ-платформами, щоби привчити людей за рік бодай правильно користуватися цими сервісами.

Лише через рік мали розпочати плавний перехід на платну модель. Так би мовити, спочатку створити якісний продукт і показати товар уболівальнику. І лише потім вимагати оплату.

0
Один коментар до “Багатостраждальний телепул: У «Руху» непорозуміння з «Меґоґо»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*